Hacı İbrahim Cin Ortaokulu

Vizyon: Karşılıksız sevmeyi bilen, sürekli mükemmeli yakalama azminde, gücünü vatan ve millet yararına kullanan, gelecekte yönetimlerde söz sahibi olacak çocuklar yetiştirerek, çevrede etkin ve etkileyici, her yönüyle Denizli´nin ilk on okulu arasına girerek tercih edilen bir okul olmak.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılapları ve Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda geleceğin büyükklerini yetiştirmek için: - Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlayan, öğrenci merkezli eğitim-öğretim yapan, öğrencilerle birlikte çevreyi etkileyen, çocuk dostu okul olmak. - Çevreye sahip çıkan ve çevre bilinci kazanmış, sosyal yardımlaşma duygusu güçlü, milli kültürünü özümsemiş, ezberci değil anlayarak öğrenen, sorunlara çözüm üretebilen, teknolojik gelişmelere açık, sürekli kendini yenileyen, başı dik, onurlu, gururlu, erdemli, kendisine saygısı olan ve saygınlık gören öğrenciler yetiştirmektir.

Isınma: Doğalgaz Kaloriferi
Sportif Etkinlikler: